WELKOM
BIJ
www.SERVICEPUNT.com
SCHRIJF
NU
IN

Info

New or Forgotten?

Laatste nieuws

Beste tennisvrienden en -vriendinnen,

Ruim 18 jaar geleden, in februari 2000, is Servicepunt opgericht en begonnen met de organisatie van de eerste toernooien in het haagse tennis-circuit.

Inmiddels zijn "wij" 2 wintercompetities en 62 (Open)tennistoernooien verder en hebben wij, samen met jullie, in totaal 20.914 wedstrijden "gespeeld".

Met elkaar kunnen we terugkijken op diverse hoogtepunten......met stip op no. 1 ook qua organisatorisch totaalplaatje: het toernooi van Tennispark Hanenburg in 2003 met 609 wedstrijden, maar ook het toernooi van Berg en Dal in 2006 met 723 wedstrijden zal naast ons velen van jullie zijn bijgebleven....!

Meest bijzonder is echter dat wij vanaf 2001 ononderbroken tot en met 2017 het Paviljoen Open op Tennispark WW hebben mogen organiseren......!!

Het is ook goed om te zien dat Never-Out komend jaar door enthousiaste verenigingsleden zal worden georganiseerd en dat Danny van (voormalig) Park WW, aan een nieuwe uitdaging, op en rond de tennisbanen van Blijdorp in Rotterdam is begonnen.

Mede door deze onvoorziene samenloop, hebben wij besloten om (toch al) dit jaar  met onze organisatorische Servicepunt activiteiten te stoppen.........maar .... " het waren 18 fantastische tennisjaren ".

Bedankt voor jullie gezelligheid en jullie jarenlange vertrouwen !!!

Met sportieve 🎾groet

Cor en Peter.

Momenteel geen nieuws

Agenda

Geen mededelingen