WELKOM
BIJ
www.SERVICEPUNT.com
SCHRIJF
NU
IN
ServicePunt >> Wie zijn wij?

Info

New or Forgotten?

Wij zijn SERVICEPUNT

Organisatiebureau SERVICEPUNT is het bedrijfje van COR VAN 'T HOLT en PETER SMIT. Wij ontplooien allerlei activiteiten, gericht op het ondersteunen van tennisverenigingen of wedstrijdcomités bij het organiseren van een (open) toernooi. We willen zo een SERVICEPUNT voor hen zijn, waarbij vooropstaat dat onze inbreng van activiteiten kwalitatief goed en op maat zijn voor de betrokken verenigingen of wedstrijdcomités. Onze activiteiten vinden grotendeels plaats in de hobbysfeer, waardoor de noodzaak ontbreekt om echt winstgevend te opereren.

ACTIVITEITEN

Binnen SERVICEPUNT zijn we met de volgende activiteiten bezig:

Organisatie van tennistoernooien

SERVICEPUNT houdt zich bezig met de organisatie van open toernooien. Het aantal en welke toernooien precies kan van jaar tot jaar verschillen en is te lezen op deze website. Zie hiervoor onze History pagina met ons CV op deze website.

Advisering over en ondersteuning bij het opzetten van tennistoernooien

SERVICEPUNT wil tennisverenigingen en wedstrijdcomités helpen bij het opzetten van (open) toernooien. Hierbij kan gedacht worden aan advisering en assistentie bij de eerste opzet, de planning en het beschikbaar zijn voor de toernooileiding gedurende het toernooi. Met name voor toernooileidingen met weinig ervaring kan dit een goede opstap zijn naar een gedegen toernooiorganisatie.

Verzorgen van een Vacaturebank voor tennisleraren e.d.

SERVICEPUNT kan via deze site een vacaturebank opstarten voor tennisleraren en tennisverenigingen en op deze manier proberen deze partijen bij elkaar te brengen.

SERVICEPUNTPRIJS

Bij elk toernooi dat wij organiseren komt er iemand in aanmerking voor de SERVICEPUNTPRIJS. Deze prijs is bedoeld voor iemand die ons in positieve zin opvalt. Meestal zal dit een van de deelnemers zijn. Het kan echter ook iemand anders (bijvoorbeeld iemand van de organiserende vereniging) zijn, die betrokken is bij de organisatie van het (open)toernooi.

OFFERTE

Wilt u vrijblijvend een gesprek of een offerte over bepaalde activiteiten binnen uw (tennis)vereniging od wedstrijdcomité, mail Cor van 't Holt via cor@servicepunt.com.